Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oprečna tumačenja

Hajduk doznao kazne za isključenja na utakmici s Lokomotivom: Razmatra se incident iz tunela

Poznate su kazne za Hajdukova trenera Dragana Blatnjaka i nogometaša Dinu Mikanovića s posljednje utakmice s Lokomotivom…

Hajdukovi igrači u akciji (Foto: Vojko Basic / CROPIX)

Na Poljud su stigle kazne za pomoćnog trenera Hajduka Dragana Blatnjaka i beka Dinu Mikanovića zbog isključenja u prošlom kolu na utakmici Hajduka i Lokomotive (1:2), saznaje Slobodna Dalmacija.

Hajduk - Dinamo na Poljudu Evo zašto je ovo najvažniji derbi dekade: Za Hajduk je bolje da Rijeka bude prvak jer ako Dinamo osvoji… divider

Mikanović je na toj utakmici dobio dva žuta kartona i isključen je u ranoj fazi utakmice. Branič Hajduka dobio je utakmicu suspenzije i kažnjen je s 400 eura. To znači da će preskočiti samo derbi s Dinamom u sljedećem kolu.

Blatnjak je dobio crveni karton zbog vrijeđanja suca Igora Pajača na poluvremenu. Kažnjene je s dvije utakmice suspenzije i tisuću eura.

Hajduk doznao kazne za Blatnjaka i Mikanovića

Preostale kazne još se čekaju. Riječ je o kazni koju će dobiti Hajduk kao klub, a vidjet će se što će biti s pričom oko navodnog napada na suca u tunelu poljudskog stadiona od strane djelatnice splitskog kluba.

Postoje različita tumačenje te incidentne situacije. Hajduk je demantirao da se taj napada dogodio. Štoviše, Splićani tvrde da je bilo obrnuto, odnosno da je Pajač napao djelatnicu njihova kluba te su tražili od povjerenika natjecanja Josipa Breznog da hitno pokrene disciplinski postupak prema glavnom sucu te utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider