Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
pep stvara megamomčad

Guardiola i City ne gube ni sekunde: Pada Buffonov svjetski rekord?

Čim je završila sezona u engleskoj Premierligi na transfer tržište bacio se menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pep Guardiola ne gubi ni trunke vremena otkako je pretprošlog vikenda završila sezona za njegov Manchester City. Bivši trener Barcelone krenuo je u potpunu rekonstrukciju momčadi s Etihada, a sve je započelo prošloga tjedna kada je za 60-ak milijuna eura iz Monaca stigao Bernardo Silva.

Prema pisanju britanskih i portugalskih medija, predstavnici Cityja nalaze se u Lisabonu, gdje pokušavaju dogovoriti transfer s Benficom. Guardiolina meta je vratar Ederson (23), kojeg je spreman platiti i novim rekordom kada su čuvari mreže u pitanju.

Cijena se zasada vrti između 40 i 50 milijuna eura, što je jako blizu cijene koju je Juventus platio Parmi za Gianluigija Buffona (51.9 milijuna). Pep očajnički želi promijeniti gotovo cijelu obranu Cityja, a za početak je spreman dati koliko je potrebno za vratara kojeg smatraju jednim od najboljih.

Podsjetimo, netom završene sezone Guardiola je izludio sa svojom obranom, na čelu s vratarima Claudiom Bravom i Willy Caballero, pa i ne čudi da je riješavanje tog problema prioritet za perfekcionistu poput Guardiole.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider