Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bubi' među zvijezdama

Guardiola pozvao veliku nadu Bayerna i Hrvatske: Nijemci ga žele u 'elfu'

Pep Guardiola iznenadio je u petak 15-godišnjeg talenta Bayerna pozivom da se priključi treninzima seniorske momčadi peterostrukog prvaka Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vijest je objavljena na gotovo svim značajnijim njemačkim portalima, a riječ o mladom hrvatskom reprezentativcu Toniju Trogrančiću kojem u Njemačkoj predviđaju zvjezdanu karijeru.

„'Bubi' među velikim dečkima“, tepa mu visokotiražni Bild.

U stanci klupskog nogometa zbog kvalifikacija za Euro Guardioli je ponestalo igrača pa je iz kadeta povukao talentiranog Hrvata koji je upisao prvi trening sa zvijezdama Bayerna. Phlipp Lahm, Dante, Rafina i ostatak društva s neskrivenim veseljem dočekali su mladog Hrvata koji je rođen u Bad Aiblingu 1. siječnja 2000. Otac mu je iz Fojnice, a majka iz Vinkovaca.

Ponosni otac Dario pratio je trening Bayerna u Säbener Straßeu zajedno s još dvjestotinjak kibicera . Na kraju treninga „Bubi“ je pucao jedanaesterce Pepe Reini, a potom se zagrljen od strane Lahma zaputio u svlačionicu. Proslavljeni nogometaš Bayerna doima se mentorom mladog nogometaša, što i ne iznenađuje budući da se od ranije zna kako Lahm ima mnogo prijatelja među Hrvatima u Njemačkoj.

Bild piše kako Trogrančić nastupa za hrvatsku reprezentaciju, ali da DFB ne odustaje od njega i da će učiniti sve kako bi na kraju odabrao Njemačku.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider