Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odigrao je svoje

Guardiola ne računa na njega: Dugogodišnji prvotimac odlazi u Italiju

Pep Guardiola prekrižio je još jednog dugogodišnjeg prvotimca Cityja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aleksandar Kolarov na izlaznim je vratima Manchester Cityja. Pep Guardiola nije ga koristio u porazu u pripremnoj utakmici protiv Manchester Uniteda, a nakon utakmice jasno je poručio da su njegovi dani u Cityju odbrojani.

''Ne volim raditi s ljudima koji ne žele ostati. Ima veliku priliku otići u Romu. Rekao je da želi otići, želim mu sve najbolje'', rekao je Guardiola.

Srpski je branič tri godine igrao za Lazio (2007. – 2010.), a sada bi trebao pojačati redove gradskog rivala Rome, koja za njega nudi deset milijuna eura. Roma je uoči sezone kao najveće pojačanje dovela sportskog direktora Monchija, andaluzijskog čudotvorca koji je pretvorio Sevillu u jedan od najboljih španjolskih klubova.

Kolarov je u Manchester Cityju od 2010. godine, a u 243 utakmice zabio je 21 gol. Sa Cityjem je osvojio dva naslova prvaka Engleske i jedan FA kup.

Prva je želja Cityja za njegovu poziciju Benjamin Mendy iz Monaca. Na drugu stranu ranije su doveli Kylea Walkera, a očekuje se i dolazak Danila kao rezervne opcije. Jedan od glavnih ciljeva Guardiole jest dovođenje bekova koji se mogu uklopiti u njegov stil igre, a za to je spreman potrošiti čak oko 130 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider