Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Važan adut

Guardiola otkrio detalje drame iz svlačionice Cityja: "Povraćao je i osjećao se jako loše"

Manchester City odigrao je 3:3 kod Real Madrida u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Pep Guardiola (Foto: Afp)

"Počeli smo dobro, ali je jako teško protiv Reala jer se jako dobro brane i brzina koju imaju naprijed je nevjerojatna", kazao je Cityjev menadžer Pep Guardiola nakon utakmice Real Madrid - Manchester City (3:3) za TNT Sports.

"U uzvratu moramo pobijediti, vjerujem da to uz naše navijače možemo učiniti. Trebamo sve njih i njihovu energiju kako bismo pokušali pobijediti kraljeve ovog natjecanja", dodao je.

Otkrio je i zašto nije nastupio Kevin De Bruyne.

"Razgovarali smo, bio je u jedanaestorici i došao je u svlačionicu i rekao da ne može igrati. Povraćao je i osjećao se jako loše i nadamo se da će se oporaviti."

Ancelotti: Iznenadili smo City s Rodrygom na krilu

Njegov kolega na suprotnoj strani Carlo Ancelotti kazao je kako su željeli pobjedu, ali i da s ovom rezultatom mogu biti zadovoljni.

"Dobro smo reagirali nakon što smo primili rani gol. Igrali smo odlično 60 minuta, ali City je zabio dva sjajna gola, ali se nismo predali. Bili smo dobri dok smo imali energije za visoki pritisak", kazao je Ancelotti, koji je iznenadio suparnika gurnuvši Rodryga na lijevo krilo.

"Mislim da smo ih iznenadili tom idejom. Naš drugi gol bio je savršen potez, sjajna kombinacija između Viniciusa i Rodryga. Izvrsni su kada kombiniraju i stvorili su mnogo prilika."

Uzvratni je susret 17. travnja u Manchesteru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider