Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Oduševio odgovorom

Ništa od Mourinhovog velikog pojačanja: ''Odlazim jedino u – Knickse!''

Antoine Griezmann dao je zanimljivu izjavu o mogućem odlasku iz Atletico Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda se nagađalo da bi Antoine Griezmann (26) ovoga ljeta mogao preseliti u Manchester United, francuski napadač izjavio je kako nema namjeru napustiti Atletico Madrid.

"Napuštam Atletico jedino ako stigne ponuda New York Knicksa," kazao je 26-godišnji Francuz sa smiješkom.

Griezmann je veliki fan NBA lige i navijač Knicksa, a golove povremeno slavi poznatom proslavom J.R. Smitha, bivše zvijezde Knicksa i ikone NBA lige.

"Cristiano Ronaldo je LeBron James, a Lionel Messi je Steph Curry. No, ja bih želio igrati s Derrickom Roseom", dodao je.

Ništa od velikog pojačanja za Mourinha 

Posljednjih dana nagađalo se kako bi Griezmann mogao preseliti u Manchester United za 100 milijuna eura. Crveni vragovi nudili su čak 350.000 eura tjedno, a spominjao se i prelazak u PSG.

"Ugodno mi je u Atleticu i ovdje sam sretan. Zadovoljan sam privatnim i profesionalnim životom u Madridu. Volim suigrače i trenera Diega Simeonea i nemam razloga napuštati klub," poručio je.

Potvrda je to ranijih izjava igrača i njegova mentora Erica Olhatsa, koji je izjavio da razlozi za ostanak u Atleticu nisu samo nogometne prirode. Griezmannu je pri izboru kluba vrlo bitan privatni život, a u Madridu je sve na svom mjestu – grad, prijatelji i klima.

Griezmann je ove sezone u 50 nastupa zabio 25 golova, a otkako je 2014. stigao iz Real Sociedada u dresu Colchonerosa zabio je 82 gola u 157 nastupa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider