Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
FOKUSIRAN NA NOGOMET

Grealish poludio na novinare: "Koliko vi sr*nja možete napisati!?"

Sezona partijanja je gotova, a čini se kako Jack Grealish sad namjerava vratiti neke dugove.

Jack Grealish (Foto: Profimedia)

Osvajanje naslova pobjednika Lige prvaka učinilo je od Jacka Grealisha novu zvijezdu britanskih tabloida i zapravo svog medijskog žutila na Otoku.

Zapravo, nije to donijelo osvajanje najelitnijeg klupskog natjecanja nego način na koji je on to proslavio.

Novi ljubimac paparazzija

U potpunosti se opustio, a onda to sve i odužio, a tabloidi i paparazii su jedva čekali pronaći ga na nekoj novoj lokaciji, po mogućnosti s čašicom u ruci ili u društvu atraktivnih žena.

No, pripreme za novu sezonu su krenule, a čini se kako se Grealish po pitanju tjelesne spreme baš i nije opustio. Uz to, odlučio je krenuti u obračun s medijima koji su po njegovom mišljenju pretjerali.

Da je u dobroj formi, otkrio je Grealish posljednjom objavom na Instagramu. Uostalom, teško da bi ga u suprotnom Pep Guardiola i pustio među momčad.

Jack čini se nije toliko tabloidima zamjerio snimke svog razuzdanog partijanja, tu uostalom nema što previše reći, svi su sve svidjeli, no zamjerio im je ono što on naziva lažima.

Započinje rat s medijima

Prije svega informacije kako se provodi s raznim ženama dok se njegova djevojka nalazi na drugom mjestu. Tako je podijelio naslovnicu jednog tabloida uz komentar.

"Dakle ljudi, ove novine. Koliko sr*nja su oni sposobni napisati. Žena me na Ibizi tražila fotografiju i ja sam pristao. To vam je sad naslovnica? Kad odbijem fotografiju kažu da sam arogantan i nepristojan, a kad prihvatim, onda od toga stvarate naslovnicu??", napisao je u Instastory objavi.

Grealish Grealish (Foto: Instagram)

Jack iza sebe ima sjajno odigrano proljeće, koje je okrunio trostrukom krunom u dresu Cityja.

Nastavi li tamo gdje je stao, navijači Cityja će sve njegove ljetne nepodopštine ignorirati.

Što se tiče novinara, nekako imamo dojam da tu jedan živopisni odnos zapravo tek započinje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider