Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
O SVOJIMA ŠUTE

Grci objavili fotografije oružja koje su huligani koristili u sukobu: Za korištenje noževa krive samo Hrvate

Ubojstvo navijača AEK-a Michalisa Katsourisa potreslo je cijelu Grčku.

Privedeni huligani (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

U grčkoj javnosti ne prestaje sablažnjavanje zbog ubojstva navijača AEK-a Michalisa Katsourisa koje se dogodilo u ponedjeljak navečer u sukobu Bad Blue Boysa i navijača AEK-a ispred stadiona grčkog kluba.

Na utakmici između Dinama i AEK-a UEFA je zabranila gostovanja i BBB-i nisu mogli gledati meč 3. pretkola Lige prvaka. No stigli su na obračun s huliganima iz suparničkih redova.

Preminuli je imao 29 godina, a u pritvoru se trenutačno nalazi više od sto huligana iz Hrvatske.

Grčki mediji ne prestaju s lansiranjem novih informacija vezanih za taj slučaj pa je tako portal NewsIT objavio fotografije oružja koje su huligani koristili u sukobu.

"Policajci koji su uhitili huligane zagrebačkog Dinama pronašli su kod njih, osim improviziranih palica, noževe, pivske boce, Molotovljeve koktele i dimne bombe. Iz fotografija je jasno da su Hrvati došli u Atenu ranjavati i ubijati", pišu Grci.

Obje strane bile spremne na sukob

Treba reći kako su obje strane u sukobu bile opremljene raznim predmetima za tučnjavu. Na brojnim snimkama koje su dosad objavljene vide se pripadnici BBB-a s palicama, ali se po raznim ubodnim rana hrvatskih državljana jasno može zaključiti da su domaći huligani koristili oštre predmete.

Dodaju kako je oružje poslano u forenzičke laboratorije na izuzimanje tragova DNK-a i otisaka prstiju te se očekuje da će se usporediti s uzorcima koji su uzeti od uhićenih kako bi se identificirao Michalisov ubojica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider