Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko dolazi Kovačiću?

Bomba iz Londona: Najskuplji trener u povijesti dobio otkaz, do jučer je uprava stajala iza njega

Graham Potter nije više trener Chelseaja.

Graham Potter (Foto: Afp)

Chelsea je jučerašnjim porazom 0:2 od Aston Ville na domaćem terenu pao na mizerno 11. mjesto Premier lige, a navijači su odmah po završetku utakmice svoje miljenike ''nagradili'' glasnim zvižducima.

Iako mjesecima čelništvo londonskog kluba stoji iza Grahama Pottera, izgleda da je Amerikancu Toddu Boehlyju prekipjelo te je odlučio otpustiti Pottera nakon loših predstava u ligi.

Igor Tudor Kod Tudora nema labavo, zvijezdu poslao na hlađenje: ''Zahtjevan sam tijekom sat vremena treninga'' divider

''U ime svih u klubu želimo iskreno zahvaliti Grahamu na njegovu doprinosu Chelseaju. Poštujemo Grahama kao trenera i kao osobu. Uvijek se ponašao profesionalno i pošteno i svi smo razočarani ovakvim ishodom'', stoji na službenim stranicama kluba.

Chelsea je tijekom zimskog prijelaznog roka potrošio gotovo 400 milijuna eura na pojačanja, no igre koje je momčad prikazivala bile su znatno ispod očekivanja.

"Imamo još deset utakmica Premier lige i četvrtfinale Lige prvaka. Uložit ćemo maksimalan trud i angažman u svaku od tih utakmica kako bismo sezonu završili na visokom nivou", dodali su sa Stamford Bridgea.

Danijel Pranjić Neslavan debi bivšeg Vatrenog na klupi novog kluba: Vodio 2:0 kod kuće pa izgubio! divider

Među najvećim kandidatima za klupu bivšeg europskog prvaka su Mauricio Pochettino, Zinedine Zidane, Luis Enrique i Brendan Rodgers.

Ipak, jedno ime je debelo podcrtano u bilježnici uprave londonskog kluba. Radi se o nedavno otpuštenom treneru Bayerna, Julianu Nagelsmannu.

Podsjetimo, Todd Boehly bacio je sve karte na stol dovevši Grahama Pottera iz Brightona za nevjerojatna 22 milijuna funti. Amerikanac je bio toliko oduševljen Potterom da mu je odmah dao petogodišnji ugovor, ali izdržao je samo sedam mjeseci na klupi Bluesa.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider