Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ah, ti Englezi

Legenda Liverpoola podigla prašinu izjavom o Casemiru: ''Nikada nije bio velik igrač, imao je sreću što je igrao za Real''

Graeme Souness šokirao je britansku javnost izjavom o Casemiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Casemiro je sinoć predstavljen na Old Traffordu kao najveće pojačanje Manchester Uniteda u ovom prijelaznom roku. Brazilac je napustio Real Madrid nakon devet godina i čak 18 trofeja iza njega te se odlučio za jednu potpuno novu avanturu.

Casemiro Casemiro u suzama napustio Real Madrid: Dio oproštajnog govora posvetio Modriću divider

Rastanak s kraljevskim klubom bio je emotivan za 30-godišnjaka, a već se sinoć predstavljen publici u Manchesteru na velikom derbiju protiv Liverpoola.

Naime, legenda Liverpoola, Graeme Souness, izazvao je lavinu komentara sinoćnjim izjavama o Casemiru, kritizirao je igrača i upravu Crvenih vragova.

"Igrao je sa fantastičnim nogometašima. On nije baš velik igrač i to nikada nije ni bio. On će samo pomoći Unitedu da vezni red izgleda malo solidnije nego inače. Ne mislim da je dobar da izvede neki završni pas ili tako nešto. U Real Madridu je bio baš sretan što je imao takvu momčad oko sebe", pa je nastavio:

"Nikada se nisam radovao što ću na terenu gledati Casemira, radovao sam se gledati Karima Benzemu i ostale igrače Reala. Nikada nisam pomislio: 'Baš sam uzbuđen što ću danas gledati Casemira kako igra'. Ima 30 godina i dali su za njega 80 milijuna eura, to je baš previše, ali to je Manchester United", poentirao je Souness.

Fantazista 2. kolo Dnevnik jednog fantazista (3): Kad ti se zacrveni ispred očiju divider

69-godišnji Souness proveo je šest godina na Anfieldu i upisao gotovo 250 nastupa za Redse, samim time ne čudi nas njegov potez i kritike na račun velikog rivala iz Manchestera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider