Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lijepa bodovna berba

Jedan klub je uspio razbiti "veliku četvorku hrvatskog nogometa": Četvrti su u 2023. godini

Nogometaši Gorice nakon dva kola nove sezone HNL-a imaju četiri boda.

Započela nam je nova sezona i poslije dva odigrana kola najveće iznenađenje prilikom pogleda na ljestvicu predstavlja Gorica. Momčad koju vodi Željko Sopić na kontu ima četiri boda i trenutno se nalazi na ugodnom trećem mjestu.

Prilikom ždrijebanja natjecateljskih brojeva klub iz Velike Gorice je izvukao jedinicu što je značilo da će u prva dva kola biti domaćini, raspored im je u Turopolje doveo Varaždin pa Lokomotivu i oni su to iskoristili, osvojivši četiri boda.

"Rekao bih da je Gorica prebacila onaj pobjednički momentum s kraja prošle sezone na ovu. Puna šaka brade", ustvrdio je Mateo Pukšar u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

"Sve je krenulo, za Goricu je njihov ključan trenutak u zadnjih godinu dana Fućak i njegov bijeg protiv Lokomotive kad su zabili za pobjedu", smatra Igor Ćurković koji je ubrzo pronašao i kalendarsku ljestvicu HNL-a za 2023. godinu.

"Dinamo 43 boda, Hajduk 42 s utakmicom manje od Dinama u tom periodu, Rijeka 37, Gorica 29. Ima nešto u tome da su u kalendarskoj godini stvarno dobri", rekao je Ćurković.

Cijela treća epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider