Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
slažu se kockice

Bivša zvijezda Real Madrida napušta Juventus i postaje dio uskoro najbogatijeg kluba na svijetu?

Gonzalo Higuain mogao bi iduće sezone zaigrati u engleskoj Premierligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski nogometni velikan Juventus spreman je ovoga ljeta prodati ili čak otpustiti argentinskog napadača Gonzala Higuaina (32). Čelnici Stare Dame su jako ljutiti na Argentinca jer se nije poput ostalih igrača javio u klub nakon što je dozvoljeno treniranje.

Sam Higuain je izjavio da ne razmišlja o povratku u River Plate, klub u kojem je započeo svoju karijeru, a mnogi vjeruju da je njegova iduća destinacija Engleska. Newcastle i Wolverhampton se ističu kao najozbiljniji favoriti za njegovo dovođenje.

gol expired Real našao kupca za Balea: Želi ga budući najbogatiji klub svijeta, slažu zvjezdanu momčad divider

Nakon što dobije novog vlasnika iz Saudijske Arabije, Newcastle će krenuti u šoping kakav se u Premierligi ne pamti od Chelseaja i dolaska Romana Abramoviča. Jedan od potencijalnih pojačanja je i Higuain.

Podsjetimo, plan Newcastlea je dovesti Mauricija Pochettina za trenera, te Garetha Balea i Philippea Coutinha kao najveće zvijezde momčadi. Higuain je još jedan dodatni dio velike slagalice uskoro najbogatijeg nogometnog kluba u Engleskoj.

Kalidou Koulibaly (Foto: AFP) Saudijci neće štedjeti: Newcastle lovi dvije velike zvijezde, svaki će koštati po 80 milijuna divider

Juventus je Higuaina platio čak 90 milijuna eura kada je 2016. stigao iz Napolija. El Pipita, kako glasi Higuainov nadimak, je u dresu torinske Stare dame u 138 nastupa zabio 63 gola osvojivši dva 'scudetta' i dva talijanska Kupa.

Tijekom karijere Higuain je igrao i za Milan, Chelsea, Real Madrid i River Plate. Njegov ugovor s Juventusom završava u lipnju 2021. godine.

gol expired Miočić potvrdio svoj povratak u oktogon, a drugim borcima poručio: "Šutite, svi ste idioti" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider