Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gledatelj pitao

Glavne slabosti uoči velikog derbija Dinamo - Hajduk: Gdje su tanki jedni, a gdje drugi?

Dinamo će u nedjelju 17. prosinca ugostiti Hajduk u sklopu 19. kola SuperSport HNL-a.

Zastor na aktualnu ljetno-jesensku polusezonu SuperSport HNL-a bit će spušten u nedjelju, velikim derbijem Dinamo - Hajduk.

Jedan od gledatelja podcasta Utakmicu po utakmicu upitao je naše voditelje što smatraju najvećom slabosti Dinama, a što Hajduka.

"Ruku na srce, skoro 20 godina nisu bili prvaci i to ipak je neko iskustvo koje nosiš i gradiš. Dva Kupa pomažu u tome, stjecanje pobjedničkih navika pomaže u tome, ove sezone to vidimo napokon. Nije da kiksaju i ispadaju na krivinama, stekli su i prednost koju imaju, tako da s te strane treba ti iskustvo kako pobijediti i kako biti prvak", odgovorio je Ivan Ljubić, dodavši:

"Dinamo? Nema sportskog direktora trenutno. Sportska politika je obezglavljena i mislim da je to ogroman problem za Dinamo."

Igor Ćurković se nadovezao:

"Dinamo ima malo slabiju sezonu. Ako ćeš vući paralelu s ovim što je Ljubo rekao, jednako kako Hajduk ne zna igrati s pritiskom da je prvi i čuva vodstvo, tako se i Dinamo nalazi u situaciji u kojoj se nije nalazio često."

Više o proteklom kolu, nadolazećem derbiju i svim drugim aktualnostima, uključujući i humanitarnu aukciju, doznajte večeras od 21:00 u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider