Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VRATIO SE U HRVATSKU

Kapitalac u HNL-u: Gianluigi Buffon je bio uvjeren da će Marko Pjaca osvojiti Zlatnu loptu

Gledatelja podcasta Utakmicu po utakmicu zanimalo je mišljenje voditelja o povratku Marka Pjace u HNL, a nije očekivao da će dobiti vrhunsku priču.

Marko Pjaca je prije nekoliko dana potpisao za Rijeku. Bivši igrač Dinama raskinuo je ugovor s Juventusom i odlučio se za Rujevicu.

Juventus je za Pjacu platio čak 29 milijuna eura, bio je u svoje vrijeme jedan od najvećih talenata svijeta, a i veliki transfer u Juventus dovoljni govori o tome.

Miro, gledatelj podcasta Utakmicu o utakmicu imao je pitanje za voditelje. Zanimalo ga je kakvo mišljenje imaju o dolasku Pjace u Rijeku.

Odgovorio mu je Ivan Ljubić, a onda se nadodao Vlado Boban i otkrio zanimljivu priču iz Torina.

''Bio sam na Rujevici, prošao je pored mene Marko Pjaca i prvi dojam je bio da je izuzetno snažan i visok. Moćan je i nisam ga vidio godinama pa ga izgubiš iz percepcije. Najveće pojačanje u povijesti Rijeke. Zvučan je bio i Fredi Bobić, ali došao je u smiraj svoje karijere, Pjaca ima 28 godina. Prerano je išta reći, on nije izgubio talent svjetske klase. Pitanje je samo jedno, ona slika Pjace iz 2016. Onaj prvi korak, elitno ubrzanje i dribiling, je li on sada malo previše teretan i može li dobiti tu kitrinu'', rekao je Ljubić, a Boban je nastavio:

''Čudno mi je da nije otišao u Dinamo u ovoj situaciji, ali tu su vjerojatno neke druge priče. Drago mi je zbog njega. Pjaca je odradio par treninga u Juventusu, a kolega Stjelja je išao raditi intervju s njim u Torino. To je onaj Pjaca kojeg se mi sjećamo, uđe 15 minuta protiv Portugala i napravi dar-mar. Završi trening, stoje on i Marko Naletilić, njegov menadžer pored aut linije i prilazi im Buffon i govori Naletiliću: 'Ovaj mali je sljedeća Zlatna lopta'. Toliko ih je oduševio na treningu Juventusa, sve suigrače.''

Cijeli podcast Utakmicu po utakmicu pogledajte ispod članka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider