Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Morali smo još zabiti''

Futacs zabio Levskom, ali nije do kraja zadovoljan

Hajduk je pobjedom otvorio nastupe u europskim pretkolima ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dugopolje i tamošnji stadion Hrvatskih vitezova još su jednom bili premali za sve oni koji su htjeli gledati premijeru Hajduka u novoj sezoni. Više od pet tisuća ljudi natiskalo se na malom stadionu na kojem je atmosfera bila sjajna, a teren prilično loš.

Hajduk je slavio pogotkom Marka Futacsa nakon što je mađarski napadač realizirao 11-erac kojeg je izborio Grk Gentzoglou.

''Nisam zadovoljan rezultatom, morali smo zabiti još jedan pogodak, nisam zadovoljan ni s osobnom igrom bez obzira na pogodak. Ipak je tek ovo prva utakmica sezone. Ovo je bila važna utakmica. Morat ćemo odigrati još bolje u uzvratu, zabiti bar jedan pogodak, po mogućnosti prvi i onda će sve biti lakše'', rekao je Futacs nakon utakmice, prenosi Dalmatinski portal.

''Imali smo neke šanse, morat ćemo situacije pred golom bolje rješavati. Pobjeda je važna. Znali smo sve o Levskom, oni nisu imali nikakve prilike. Moramo biti na pravom nivou u uzvratu i onda neće biti problema'', poručio je prvi strijelac lanjske sezone HNL-a.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider