Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi favoriti

Real Madrid nastavlja s pomlađivanjem momčadi: Kraljevi dovode mladu englesku zvijezdu

Na meti Real Madrida je mlada zvijezda u usponu Fabio Carvalho…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid nastavlja proces kontinuiranog pomlađivanja momčadi.

Nakon što je doveo i već afirmirao dvojicu mladih Brazilaca Viniciusa i Rodryga, čini se da je sljedeća meta Fabio Carvalho, 19-godišnji polivalentni ofenzivac engleskog Fulhama.

Carvalho je podrijetlom Portugalac, rođen je u Lisabonu i prve nogometne korake napravio je u Benfici. No s 11 godina preselio je u Englesku, prvo je igrao za Balham, a onda je prešao u Fulham, te je nastupao za mlade selekcije engleske reprezentacije. Trenutačno je član engleske U-18 reprezentacije.

Može igrati na mjestu povučenog napadača, klasične desetke ili na obje krilne pozicije. Brzo je dospio na naslovne stranice. Imao je impresivan start u novu sezonu, proglašen je za najboljeg mladog igrača mjeseca kolovoza u Engleskoj. Zasad je u šest nastupa postigao tri gola i upisao jednu asistenciju. 

Engleski mediji pišu da je odbio sjajnu Fulhamovu ponudu za produljenje ugovora kojim mu istječe na kraju sezone.

Na Craven Cottageu svjesni su da će se teško predomisliti i stoga je lako moguće da će ga prodati već u zimskom prijelaznom roku. Iako je na radaru mnogih engleskih klubova, Real Madrid zasad se čini kao najveći favorit.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider