Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Koje sr*nje, čovječe"

VIDEO Frustrirani Bavarci odjurili u svlačionicu nakon poraza: Svi pričaju o potezu razmažene zvijezde

Freiburg je svladao Bayern u četvrtfinalu njemačkog Kupa s 2:1.

Bayern (Foto: Afp)

Bavarci su u šoku. Već treću godinu zaredom nogometaši Bayerna neće igrati finale njemačkog Kupa. Ovog su puta u četvrtfinalu naletjeli na minu, Freiburg, koji ih je svladao pogotkom s bijele točke u dubokoj sudačkoj nadoknadi.

Neočekivani poraz pogodio je bavarske nogometaše, koji su pognute glave i vidno frustrirani odšetali u svlačionicu. Pojedinci su pak pokazali da nisu najbolji gubitnici. Jamal Musiala nije htio pružiti ruku gostujućem treneru Christianu Streichu.

Leroy Sane je vikao i lansirao bočicu vode u tunelu Allianz Arene, piše njemački Bild, a Joshua Kimmich glasno je izbacio iz sebe: "Koje sr*nje, čovječe."

Dubravko Pavličić (s brojem 15 na dresu) Španjolci se prisjetili prerano preminulog hrvatskog reprezentativca: "Njegova smrt bila je šok za sve" divider

Nakon sjajne premijere protiv Borussia Dortmunda Thomas Tuchel doživio je razočaranje u drugom susretu na klupi.

"Dali su dva gola iz dva udarca, ne mogu se sjetiti neke njihove šanse. Nakon što smo poveli, imali smo nekoliko dobrih prilika za povećanje vodstva. Na kraju možemo samo sebe kriviti za ovaj poraz. Ovako biti izbačen, u četvrtfinalu, kod kuće, to je razočaranje", zaključio je Tuchel.

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Stanišić nije igrao u Kup susretu.

Kako je Musiala odbio ruku Streicha, možete vidjeti OVDJE.

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider