Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i dalje želi igrati

Totti se oprašta od Rome, ali svi se pitaju gdje će sad: Ovo su favoriti?

Francesco Totti odlučio je otići iz svoje Rome nekoliko mjeseci prije svog 41. rođendana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Možda je mogao još jednu sezonu, još ako na klupu sjedne Eusebio Di Francesco… Vrte glavom navijači Rome u nevjerici nakon jučerašnje emotivne objave završetka karijere Francesca Tottija.

No taj završetak nogometne karijere odnosi se samo na Romu, pretpostavljaju talijanski mediji koji su u objavi na Facebooku iščitali Tottijevo nezadovoljstvo te želju za nastavkom igranja.

Hoće li doći do velikog preokreta ili Totti zbilja u nedjelju igra svoju posljednju utakmicu u dresu najdražeg i jedinog kluba? Čini se kako je konačno puklo između njega i američkih vlasnika kluba, a njegovi se obožavatelji nadaju kako će uskoro i zbilja reći ono što mu je na duši.

Medijima je ostalo da špekuliraju,a najviše je onih koji se klade na odlazak u SAD. Miami, Florida trebala bi biti nova adresa ''posljednjeg rimskog cara''. Olimpico bi trebao zamijeniti Riccardo Silva stadionom. Kako? Što? Zvuči nevjerojatno da će nositi dres nekog drugog kluba, i to još američkog drugoligaša.

No u NASL ligu zovu ga suvlasnik Miamija Paolo Maldini i trener Alessandro Nesta koji, prema pisanju dijela medija, imaju prednost pred šeicima u Dohi i Dubaiju. Cesare Prandelli upravo je preuzeo Al Nasr pa se i to spominje na užas navijača Rome i svih ljubitelja Tottija.

Nogometna ROMAntika je na koljenima, a vidjet ćemo što će uskoro odlučiti sam Totti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider