Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo nismo očekivali

FOTO Pogledajte na čemu se Dario Melnjak vozi splitskim ulicama: Navijači su oduševljeni

Dario Melnjak igra drugu sezonu u dresu Hajduka.

Dario Melnjak (Foto: Vojko Basic/Cropix)

Do kraja prvenstva ostala su tri kola, a nogometaši Hajduka sezonu mogu zaključiti osvajanjem Kupa, i to drugu godinu zaredom. U prošlosezonskom izdanju svladali su Rijeku na pogon Darija Melnjaka, koji je zabljesnuo s dva pogotka.

Rođeni Varaždinac prekinuo je devet godina suše i donio trofej na Poljud, a u gradu podno Marjana itekako uživa. Brzo se priviknuo na mediteranski način života, kupio je motor i oduševio navijače.

Ivan Brnić Zaboravljeni hajdukovac hrani loptama Dinamovu želju, a o njemu nitko ne priča: "Nisam ljut na Hajduk" divider

Jedan navijač Hajduka krenuo je registrirati automobil u stanicu za tehnički pregled, a ondje je zatekao ni manje ni više nego Melnjaka na motoru u bojama splitskog kluba i s grbom Hajduka.

Ovo je Melnjakova druga sezona u dresu splitskog kluba, za koji je dosad upisao 72 nastupa, deset golova i isto toliko asistencija. Za kraj dodajmo da je 30-godišnji nogometaš posebno motiviran u Kup susretima. U četiri odigrana susreta zabio je četiri pogotka, a 28. svibnja na Rujevici imat će novu priliku protiv Šibenika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider