Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljivo

FOTO Perišić "prebacio lopticu" na Ivana Rakitića: Pogledajte što je poručio legendarnom Vatrenom

Ivan Rakitić je čestitkom za Ivana Perišića rasplamsao maštu kod navijača Hajduka.

Ivan Perišić i Ivan Rakitić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Nakon što je Ivan Perišić potpisao za Hajduk, počele su stizati čestitke sa svih strana svijeta, no jedna je izazvala pravo oduševljenje.

Radi se o čestitci Ivana Rakitića koji je objavio dva Instagram storyja. U prvom je podijelio Hajdukovu originalnu objavu na kojoj se Perišić nalazi s bijelim dresom uz zanimljivu poruku.

"Čestitam, debeli! Bravo!", napisao je Rakitić, usput označivši svog kuma Marka Bralića, uz dodatan komentar: "Idemo kume!".

Franck Ohandza, Ante Erceg i Josip Radošević Nakon Perišićeva potpisa za Hajduk javio se i Torcidin miljenik: "Na putu do titule" divider

Rakitić je u drugom storyju podijelio objavu svog kuma i fotografiju iz Budimpešte, gdje nakon prošlogodišnjeg finala Europske lige hoda s medaljom oko vrata, ali i šalom Hajduka.

To je rasplamsalo maštu navijača splitskog kluba, a na valu toga se oglasio i Perišić koji se zahvalio Raketi na čestitci i poslao mu zanimljivu poruku:

"Sad nek tebe pilaju malo. Sorry", poručio je Rakitiću u šaljivom tonu misleći pritom na navijače koji su ga ljetos zatrpali porukama da se vrati na Poljud, a sad je "prebacio lopticu" na Raketu uz već kultni hashtag "vrime je".

Dodajmo kako Rakitić ima ugovor do kraja sezone sa Sevillom, isti još uvijek nije produžio, no koliko ga je realno očekivati na Poljudu, teško je reći.

Ivan Perišić Ivan Perišić (Foto: Ivan Perišić/Instagram)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider