Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka ga dug oporavak

FOTO Melnjak uspješno operiran u Austriji: Javio se iz bolnice

Nogometaš Hajduka neće igrati do kraja sezone.

Dario Melnjak (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Dario Melnjak uspješno je operirao koljeno u austrijskom Innsbrucku, a sad mu predstoji višemjesečna rehabilitacija.

Pouzdani igrač Hajduka ozlijedio je prednje križne ligamente na utakmici protiv Slaven Belupa u Koprivnici, a nakon što je napustio igru, odavao je dojam kao da se ništa strašno nije dogodilo.

No već sljedeći dan osjetio je bolove, zbog čega je upućen na magnetsku rezonanciju. Nažalost, pregled je potvrdio one najgore slutnje - potrgao je prednje križne ligamente, a to znači da je otpao do kraja sezone.

Torcida Torcida zvižducima ispratila neuvjerljiv Hajduk: Pokazali nezadovoljstvo s pruženom igrom divider

Težak je to udarac za splitske ambicije u lovu na toliko željenu titulu prvaka, ali i Melnjaka, koji se nakon utakmice u Koprivnici našao na pretpozivu izbornika Zlatka Dalića za važne utakmice kvalifikacija protiv Latvije i Armenije u borbi za izravni plasman na Euro 2024.

Tridesetogodišnji nogometaš rodom iz Varaždina u klub je došao 2021. godine, a dosad je odigrao 91 utakmicu. Postigao je 13 pogodaka, uz 11 asistencija, a zanimljivo je kako je pogađao u oba prošla finala Kupa, koja je Hajduk okrenio trofejem.

"Naš Dario Melnjak jučer je uspješno operirao koljeno u austrijskom Innsbrucku. Pred njim je višemjesečna rehabilitacija prije ponovnog povratka na teren. Dario, sretno", poručili su iz Hajduka na službenom profilu na Instagramu.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider