Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEMA PROBLEMA ZA NIJEMCA

Fanovi se ismijavaju s napadačem Liverpoola, no Klopp je zadovoljan: "On je nezaustavljiv!"

Darwin Núñez zasad ne opravdava veliku cifru koju je Liverpool isplatio za njega.

Jurgen Klopp i Darwin Nunez (Foto: Afp)

Osamdeset milijuna eura isplatio je ljetos Liverpool za Darwina Núñeza, do tog trenutka člana Benfice. Nekoliko mjeseci kasnije mnogi smatraju kako su tog 23-godišnjeg Urugvajca Redsi jednostavno preplatili, odnosno da on ne vrijedi tog novca.

Eddie Nketiah Smiješi li se Arsenalu titula? Ovo što imaju prokockala je samo jedna momčad u povijesti Premier lige divider

Da, zabio je Núñez devet pogodaka u 23 dosadašnja nastupa za Liverpool (pet u 11 utakmica Premier lige), no njegovi promašaji, odnosno loše snalaženje u prilikama za gol sve više rezultiraju ismijavanjem pratitelja Premier lige.

Klopp smatra da realizacija nije najvažnija

S druge strane, njegov trener Jürgen Klopp nije zabrinut. Čovjek koji gotovo nikad ne griješi po pitanju transfera i ovdje je siguran da je napravio dobar posao. Nakon Liverpoolove pobjede na gostovanju kod Aston Ville, gdje je Urugvajac promašio nekoliko sjajnih šansi, izrazio je zadovoljstvo viđenim.

"On je trenutačno nezaustavljiv. Kad imamo loptu i pošaljemo je u pravom trenutku, nema obrambenog igrača koji ga brzinom može popratiti. Znam za sve priče koje kruže, ali mi smo poprilično mirni, sve će biti u redu. On je odigrao fenomenalnu utakmicu, pobijedili smo 3:1 i to je ono što se broji", rekao je Klopp za medije te dodao:

"Nisam od jučer u ovom poslu i imao sam dosad raznih napadača u svojoj momčadi. Tako znam i da samo postizanje pogodaka u početku nije toliko bitno. Puno bitnije su neke druge stvari te je trenutačno najvažnije ostati smiren."

gol expired Tko je Stefan Bajčetić? Čudo od djeteta koje je sinoć zaludilo Engleze divider

Darwin uistinu ne izgleda loše na terenu. Puno radi za momčad i sudjeluje u akcijama, no zbog loše realizacije sve mu se više kroz povećalo gledaju i druge pogreške.

Glavno je da mu Klopp vjeruje, a s takvim slijedom događanja i njemu bi trebalo krenuti. Iako mu niti ova sad statistika nikako nije loša. Ona jednostavno nije dovoljno dobra za nekoga tko je plaćen toliko velikom cifrom kao on.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider