Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Korigirali su vrijednosti

Evo što kažu kladionice: Dinamo i Rijeka u borbi za titulu, Hajduk ispada iz utrke?

Lokomotiva je nokautirala Hajduk koji ima sve manje šanse za osvajanje naslova prvaka prema kladionicama.

Hajduk - Lokomotiva (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Iza nas je 27. kolo SuperSport HNL-a u kojem je Hajduk kiksao protiv Lokomotive, dok su nogometaši Rijeke i Dinama očekivane bodove u borbi za naslov prvaka.

S takvim raspletom događaja kladionice su značajno korigirale vjerojatnosti za osvajanje titule, a nakon posljednjeg kola to izgleda ovako: Rijeka i Dinamo imaju podjednake šanse (2.00), dok za Splićane tvrde da su ispali iz napete utrke za titulu (4.00).

Prema Elo simulacijama, Rijeka je blagi favorit za osvajanje titule sa 44 %, Dinamo je na 36 %, dok je Hajduk na samo 20 %. U ovom trenutku Splićani imaju 51 % vjerojatnosti da će završiti na trećem mjestu, što bi bilo ogromno razočarenje za ovu sezonu u kojoj su nakon dugo godina osvojili naslov jesenskog prvaka.

Naravno, to se još uvijek može promijeniti, i to vrlo brzo. Nakon reprezentativne pauze očekuju nas veliki derbiji, prvo Hajduk dočekuje Dinamo na Poljudu, pa tjedan dana kasnije odlazi u goste Rijeci na Rujevicu.

Ako Splićani uzmu maksimalnih šest bodova, omjer snaga će se uvelike promijeniti, no kakav god ishod bio, pričekajmo ta dva kola i puno će toga biti jasnije - tko ostaje u utrci za naslov prvaka, a tko ispada...

Neredi na Trabzonspor - Fenerbahce - 2 VIDEO Srpkinja podijelila dramatičnu snimku napada na igrača Fenera: "Srce mi je stalo na minutu" divider

Dominik Livaković FOTO Pojavila se fotografija Livakovića nakon sramotnog napada u Turskoj divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider