Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nekonvencionalno

Eto'o otkrio briljantnu priču o tome kako su ga uvjerili da potpiše za Inter: ''To mi se nikad u karijeri nije dogodilo''

Samuel Eto'o otkrio je kako ga je Jose Mourinho nekonvencionalno uvjerio da se pridruži Interu iz Barcelone, dok je njegov bivši suigrač također odigrao veliku ulogu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inter je s Joseom Mourinhom imao jednu neponovljivu sezonu u kojoj je vrlo važnu ulogu odigrao i Kamerunac Samuel Eto'o, koji je opisao kako ga je portugalski trener uvjerio da potpiše za Nerazzurre.

''Mourinho me uvjerio na jednostavan način'', rekao je Eto'o za Gazzettu dello Sport te nastavio:

''Poslao mi je fotografiju Interova dresa s brojem devet i napisao: 'Tvoj je, čeka te.'''

''Materazzi mi je tada poslao poruku: 'Ako dođeš u Inter, sve ćemo osvojiti'. Nisam imao njegov broj u telefonu pa sam pitao Demetrija Albertinija: 'Je li tvoj?' Tako nešto nije mi se dogodilo u cijeloj karijeri i ta poruka imala je veliku težinu u mojoj odluci'', objasnio je Eto'o.

Bivši napadač Intera dotaknuo se i trenutka iz polufinala Lige prvaka, kad ga je Mourinho prebacio na desni bok.

''Kad je Thiago Motta isključen, Mourinho je pozvao mene i Javiera Zanettija i objasnio kako trebamo igrati. Nisam čak imao vremena razmišljati o tome koliko bih trebao trčati po boku. I na kraju smo stigli do finala'', prisjetio se Eto'o.

gol expired Mourinho otkrio fascinantnu taktiku kojom je šokirao nogometni svijet i srušio moćnu Barcu divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider