Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Šerif uzdrmao Hrvate"

Englezi upozoravaju West Ham: "Najteže će biti u Zagrebu, Dinamo je izbacio Tottenham"

Engleski mediji konstatiraju da je West Ham dobio dobru skupinu, a da bi mu najteže trebalo biti u glavnom hrvatskom gradu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski Guardian piše da se očekuje kako će West Ham imati najteži ispit u skupini Europske lige u Zagrebu, gdje ga čeka hrvatski prvak Dinamo.

Guardian podsjeća da je Dinamo prošle sezone u osmini finala Europske lige nokautirao Tottenham u Zagrebu s 3:0 i prošao dalje.

Guardian upozorava da West Ham nije izborio nastup u glavnom dijelu ovog Uefinog natjecanja od sezone 2006./2007. U sezonama 2015./2016. i 2016./2017. ispao je već u kvalifikacijama.

gol expired Dinamo saznao protivnike u Europskoj ligi: Nije loša skupina, u Londonu će biti najteže divider

Daily Mail pak ističe da momčad Davida Moyesa može biti sretna ishodom ždrijeba te da je West Ham u konkurenciji s Dinamom, Genkom i Rapidom veliki favorit.

London Football upozorava da je West Hamu jako važno osvojiti prvo mjesto u skupini kako bi izbjegao play-off s trećeplasiranim momčadima iz Lige prvaka.

Londonski nogometni portal ističe da Dinamo ima jako puno iskustva u Europi, ali i da je prilično uzdrman nakon iznenađujućeg poraza u srazu sa Šerifom u play-offu za Ligu prvaka.

Kakvu je Dinamo dobio grupu u EL?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider