Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
samo kod nas

Englezi u nevjerici zbog Mamića, počela je i sprdnja: "Luda priča iz Hrvatske"

Slučaj Mamić postao je udarna vijest i u Engleskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zoran Mamić više nije trener Dinama. Sad već bivši strateg Modrih morao je odstupiti nakon pravomoćne presude kojom je osuđen na zatvorsku kaznu od četiri godine i osam mjeseci.

Mamićev odlazak dogodio se samo tri dana uoči velikog okršaja s Tottenhamom u Europskoj ligi. Takav tajming cijelom je slučaju donio i puno pozornosti u Engleskoj.

Vijest su prvi "provalili" navijači Tottenhama, koji prate sve vezano za svoj klub. Tako se u njihovoj zajednici odmah počela širiti neobična vijest da će ih Dinamo dočekati bez trenera iz poprilično neobičnog razloga, pogotovo iz njihove perspektive.

gol expired Mamićev konačni pad i strah u očima Dinamovih šefova: Sad počinje izdaja najvećih ulizica. Oni će najjače cipelariti! divider

Uskoro se vijest proširila i najpoznatijim engleskim medijima, poput Sky Sportsa, BBC-a, Daily Maila, The Guardiana... Vrlo su zanimljivi komentari, u kojima ima nevjerice, ali i šale u tipičnom engleskom stilu.

"Da budemo iskreni, izgubiti od Tottenhama jest prekršaj za otkaz", popularni je komentar jednog navijača Arsenala.

"Vidjeli su da je izgubio od Tottenhama i to je bilo dovoljno dokaza da je prevarant", upis je u sličnom tonu.

gol expired Zoran Mamić više nije trener Dinama! Oglasio se porukom: "Ne osjećam se krivim" divider

"Čitam li dobro? Osuđen je zbog oštećivanja kluba u kojem je bio trener dok presuda nije potvrđena? Vrlo čudno", glasi jedan komentar.

"Igrači Dinama nakon pobjede 3:0: 'Željeli smo prirediti posebnu večer za našeg sad već bivšeg trenera, ovo je bila naša oproštajna izvedba za njega. Želimo mu sve najbolje u zatvoru'", šali se jedan navijač.

"Luda i velika priča iz Hrvatske", započeo je svoj izvještaj novinar Colin Millar, koji je serijom tvitova objasnio što su radila braća Mamić.

Pogledajte neke reakcije u nastavku...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider