Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"
Nogomet
mourinha više brine ozljeda

Engleski mediji većinom spominju samo jedno ime s utakmice Dinama u Londonu

Engleski mediji najmanje su pažnje posvetili utakmici Tottenhama i Dinama u večeri kada su na travnjak u Europskoj ligi istrčali i Manchester United i Arsenal.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S obzirom na to da su Englezi u četvrtak imali čak tri predstavnika u osmini finala Europske lige, u medijima je najmanje pažnje bilo posvećeno Tottenhamu i okršaju protiv Dinama.

Spursi su slavili s 2:0 nakon dvije slabije reakcije u obrani Modrih, čime su napravili veliki korak prema četvrtfinalu natjecanja. Harry Kane zabio je oba pogotka, u jednoj utakmici u kojoj se Dinamo samo branio i čekao priliku iz polukontre i kontre, ali ju nije dočekao.

Medijski napisi na Otoku nisu bili previše bombastični, a u nastavku izdvajamo naslove najutjecajnijih nogometnih portala u Engleskoj.

gol expired Englezi se čudom čudili, Mourinho pokazao respekt: Razlika u klasi očita, taktika promašena, ali ne mora se tako kiksati divider

"Ubojitom predstavom protiv Dinama Harry Kane doveo Tottenham na prag četvrtfinala Europske lige", piše BBC Sport.

"Harry Kane s dva gola potopio Dinamo i postavio Spurse u odličnu poziciju", piše The Guardian.

"Kaneova dva gola dala Spursima sigurno vodstvo u Europa ligi", piše Independent.

"Kaneova dva pogotka dovela Tottenham na prag četvrtfinala Europske lige", piše Sky Sports.

"Jose Mourinho nada se da će Kane biti spreman za derbi protiv Arsenala nakon što je pretrpio ozljedu koljena u dvoboju protiv Dinama", piše Daily Mail.

Uzvrat Dinama i Tottenhama igra se idućeg četvrtka u Maksimiru.

gol expired Na ulicama Tottenhama Dinamo nitko nije spominjao, naišli smo na tragediju koja je obilježila prvi dan otvaranja škola divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider