Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prisjetio se

Emotivna ispovijest Šime Vrsaljka: Sanjao je dres Hajduka, a ovako mu je uništen san

Vrsaljko je progovorio o neuspjelom potpisu za Hajduk, voljeni klub njegovog djetinjstva.

Šime Vrsaljko (Foto: gol.hr/Cropix)

Iza Šime Vrsaljka je velika karijera. Iako su mnogi priželjkivali da će ga još dugo viđati na terenima, to je nažalost propalo.

Vrsaljko se zbog velikih problema s koljenima morao umiroviti sa samo 31 godinom. Da je bio zdrav, mogao je igrati bez problema još 5-6 sezona, no ozljede su pobijedile.

Zadranin danas uživa u mirovini, a gostovao je kod Mirze Džombe u emisiji Neuspjeh prvaka.

Dotaknuo se neuspjelog potpisa za Hajduk. Klub koji mu je od rođenja prirastao srcu, ipak se radi o rođenom Dalmatincu.

Željko Sopić Željko Sopić u svom stilu komentirao vijest da napušta Rijeku i preuzima bivši klub Alexa Fergusona divider

''Prilikom boravka u NK Zadar sa svojih 13 godina na dva turnira sam kao gost nastupao s Hajdukom. Išao sam kao desno krilo. Na turniru, mislim Darko Mateša na igralištu Dragovoljca, bio sam najbolji igrač. Nakon toga smo išli u Osijek. Tamo smo isto osvojili prvo mjesto. Tada sam sebe vidio kao novog igrača Hajduka. Tada je za mene bilo nešto posebno obući taj dres, slušati hajdučke navijačke pjesme u busu kada se ide na utakmice. Međutim, tada dolazi do jednog zaokreta. Da vam sada pričam o imenima i ne sjećam se, ali prva informacija koja je išla prema meni od strane mog oca bila je: ‘Sine, nema ništa od Hajduka‘', rekao je Vrsaljko pa dodao:

''Bio sam na dva turnira Hajdukom. Tata i ja smo spremili stvari, ujutro dolazimo, idem na stadion i postajem igrač Hajduka. Međutim, tu večer je Hajduk igrao neku europsku utakmicu. Sjećam se da mi je tada otac rekao da nema ništa od Hajduka. U tom trenutku otac mi je davao informacije koliko je smatrao da sam ja u tom trenutku kadar prihvatiti'', dodao je bivši Vatreni.

Kasnije je Vrsaljko završio je u Dinamu, a igrao je za slavne klubove poput Atletico Madrida i Intera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider