Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na materinjem jeziku, naravno

Mirni Edin Džeko izgubio živce: Opsovao treneru sve i svašta

Roma je u posljednjoj utakmici 33. kola uvjerljivo slavila kod Pescare, ali među strijelcima nije bilo najubojitijeg Rimljanina - Edina Džeke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem susretu 33. kola talijanske Serie A drugoplasirana Roma u ponedjeljak je u gostima kod posljednje Pescare slavila s 4-1. Strijelci su bili Kevin Strootman (44), Radja Nainggolan (45) i Mohamed Salah (48, 60), dok je jedini pogodak za Pescaru zabio minuti Ahmad Benali.

Roma je prednost Juventusa ponovno vratila na osam bodova, što joj ostavlja nadu da će ga do kraja prvenstva eventualno uloviti. Podsjetimo, Juventus osim u prvenstvu ima još obaveze u Kupu i Ligi prvaka. Uostalom, za malo više od dva tjedna (14.5.) očekuje nas izravni ogled Rome i Juventusa na Olimpicu.

No susret Pescare i Rome pomalo je obilježio Edin Džeko, ali ne kao što je to uobičajeno slučaj zbog pogodaka. Trener rimske momčadi Luciano Spalletti odlučio je u 71. minuti povući Džeku iz igre, čime mu je onemogućio da zasjedne sam na vrh ljestvice najboljih strijelaca Serie A (poravnat s Belottijem s 25 golova).

Kada je Džeko vidio semafor sa svojim brojem najprije nije mogao vjerovati, a onda je na svom jeziku pošteno opsovao svog trenera. Pri izlasku s travnjaka dobacio mu je nešto i na talijanskom, no Spalletti nije reagirao osim izrazom lica "ne čujem te, ajde ponovi".

Džeko je odmah nakon izlaska otišao u svlačionicu, a ne kao što je to obično praksa na klupu za pričuvne igrače. Hoće li ga ovakvo ponašanje koštati vidjet ćemo već u nedjelju kada se u Rimu igra gradski derbi između Rome i Lazija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider