Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POBJEDA ZA EUROPU?

Doktor za slobodne udarce otišao korak dalje: Ogromnu pobjedu donio golom izravno iz kornera!

West Ham je preokretom slavio na gostovanju kod Wolverhamptona, a pobjednički pogodak James Ward-Prowse zabio je izravno iz udarca iz kuta.

James Ward Prowse (Foto: Profimedia)

Mislilo se kako će odlazak Declana Ricea biti veliki udarac za ovosezonski West Ham, ali momčad Davida Moyesa ove sezone igra sjajno. 

Bore se za plasman u europska natjecanja putem ligaškog plasmana, a još uvijek su i u Europi. Nakon što su prošle sezone osvojili Konferencijsku ligu, ove sezone idu po Europsku. Tamo ih u četvrtfinalu čeka Bayer Leverkusen.

Velika pobjeda velemajstorskim pogotkom

Pred susret s gotovo sigurno novim prvacima Njemačke, Čekićari su gostovali kod Wolverhamptona, gdje su slavili rezultatom 1:2 i to nakon preokreta.

Preokret je zaključio upravo čovjek koji je došao kao zamjena za Ricea te je potvrdio kako je klub njima apsolutno pogodio. Radi se o Jamesu Wardu Prowseu, koji s današnjim pogotkom ove ligaške sezone ima šest pogodaka i sedam asistencija.

No, ovaj današnji je po više toga poseban. Naime, doktor za slobodne udarce ovog je potpuno s namjerom zabio direkt iz kornera.

Velemajstorski je poslao loptu i prevario vratara te time doveo West Ham do ogromne pobjede u borbi za mjesto u Europi.

Pogodak Ward Prowsea pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider