Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SRČANI UDAR!?

Drama u Firenci: Direktor Fiorentine helikopterom prebačen u bolnicu, utakmica otkazana

Atalanta i Fiorentina danas neće odigrati svoj planirani susret Serie A, radi zdravstvenih problema direktora gostiju.

Joe Barone (Foto: Profimedia)

Utakmica 29. kola talijanskog nogometnog prvenstva između Atalante i Fiorentine je odgođena nakon što je generalni direktor "Viola" Joe Barone hitno prevezen u bolnicu.

Talijanski mediji navode kako je situacija vrlo ozbiljna, a strahuje se da je Barone imao srčani udar tijekom sastanka klubova nekoliko sati prije početka utakmice u Bergamu.

Fiorentina zatražila odgodu i dobila

Barone je hitno prevezen helikopterom u bolnicu San Raffaele u Milanu, a stožer Fiorentine, očito u šoku, zatražio je i ishodio od Saveza odgodu utakmice za neki drugi termin.

"Obavještavamo vas da je utakmica Atalanta - Fiorentina, zakazana za danas, 17. ožujka 2024. s početkom u 18 sati, odgođena za kasniji datum," i službeno je potvrdilo vodstvo lige.

Barone je rođen u Italiji, ali je odrastao u Sjedinjenim Državama i desna je ruka predsjednika Fiorentine Rocca Commissa, koji je preuzeo dužnost u studenom 2019.

Prije samo nekoliko dana bila je godišnjica smrti kapetana Fiorentine Davidea Astorija, čije je srce prestalo kucati dok je spavao u klupskom hotelu uoči utakmice Serie A protiv Udinesea početkom ožujka 2018.

Atalanta je šesta u talijanskom prvenstvu sa 47 bodova, a Fiorentina osma sa 43 boda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider