Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prati ga Arteta

Arsenal na tri utakmice skautirao talentiranog Hrvata i spreman je ponuditi pet milijuna funti plus bonuse

Dino Klapija mogao bi preseliti u Arsenal u studenom, a Kustošija bi mogla zaraditi pet milijuna funti i bonuse.

Mikel Arteta (Foto: Afp)

Engleski mediji pišu kako je Arsenal pripremio pet milijuna eura za talenta trećeligaša Kustošije, 16-godišnjeg Dina Klapiju. Daily Mail dodaje kako su ga pratili zadnje tri utakmice koji spominje kako su za njega spremni iskrcati pet milijuna funti plus bonuse!

Klapija se rodio u SAD-u, ali već je nastupio za U-17 reprezentaciju Hrvatske. Trenutačno je član seniora Kustošiji i ima šest nastupa u 2. NL, a igra i za juniore koji igraju u Supersport HNL-u u tom uzrastu.

Kustošija na utakmici protiv Jaruna Kustošija radi novi senzacionalni transfer: Nakon Barce, igrača prodaju u United? divider

Kustošija je ljetos prodala braniča Mikayila Dayea u Barcelonu za 4.4 milijuna eura i 20 posto sljedećeg transfera, a taj bi se iznos mogao popeti do 12 milijuna eura uz bonuse, sad bi mogla uzeti još oko 5.5 milijuna eura za talentiranog Klapiju.

U skautskom izvještaju ljudi Mikela Artete piše kako je Klapija snažan, hitar napadač koji zabija s obje noge. Uz Arsenal, spominju se još United, Chelsea, ali i bundesligaški klubovi RB Leipzig i Borussia Dortmund. Čini se kako bi posao mogao biti uskoro gotov jer engleski mediji pišu kako bi zainteresirani klubovi željeli sve riješiti u studenom.

Tablica 2. NL:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider