Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Profesor objasnio

Dinamo sve bliži novoj grčkoj avanturi: Veća je šansa da izvuku Hajdukova krvnika nego neke druge, evo i zašto

Dinamo danas u 13:00 čeka ždrijeb osmine finala Konferencijske lige.

Bruno Petković (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Nogometaši zagrebačkog Dinama izbacili su favorizirani Real Betis u dvomeču s ukupnih 2:1 i tako se plasirali u osminu finala Konferencijske lige.

Iako su mnogi otpisivali Modre, trener Sergej Jakirović složio je uspješan recept za Andalužane, što je potvrdio i sam Pellegrini te dodao da je Dinamo zasluženo prošao u daljnju fazu natjecanja.

Danas je u 13:00 na rasporedu ždrijeb osmine finala Konferencijske lige u Nyonu, poznati su Dinamovi potencijalni protivnici, ali Modri imaju veću šansu izvući tri kluba.

Bruno Petković Kakav gaf Fabrizija Romana: Objavio pogrešnu vijest o Dinamu, brzo je obrisao, ali internet ne prašta divider

Dakle, poznato je svih osam mogućih suparnika, a to su klubovi koji su bili pobjednici skupina: Aston Villa, Club Brugge, Fenerbahče, Fiorentina, Lille, Maccabi Tel Aviv, PAOK, te Viktoria Plzen.

Club Brugge, PAOK i Maccabi Tel Aviv

Ipak, profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu Tomislav Globan odmah je nakon utakmice izdvojio tri suparnika s kojima Modri imaju veću šansu zaigrati. Radi se o Club Bruggeu, PAOK-u te Maccabi Tel Avivu.

Razlog za to je što se u osmini finala ne smiju sastati klubovi iz istih država, a među nenositeljima zajedno s Dinamom su Union SG, Olympiacos, Maccabi Haifa.

Hoće li Dinamo na noge Hajdukovu krvniku PAOK-u? Pratite ples kuglica u Nyonu od 13:00 na gol.hr-u.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider