Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliki korak unazad

Dinamo prebacio napadača u drugu momčad jer je odbio transfer u Englesku

Sandro Kulenović prebačen je u drugu momčad Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S Maksimira stiže vijest da je klub odlučio prebaciti napadača Sandra Kulenovića u drugu momčad. U Dinamu su se odlučili na taj potez jer Damir Krznar pored Brune Petkovića i Marija Gavranovića očito ne računa na 21-godišnjaka koji je prošle sezone bio na posudbi u Rijeci.

No nije samo to razlog. Kulenović je navodno odbio transfer u Englesku. Za njega je zainteresiran Nottingham Forest, član engleske druge lige. Htjeli su mladog napadača dovesti na posudbu, čime se bi se Dinamo riješio njegove plaće.

Kulenović je taj transfer odbio, pišu Sportske novosti, i to je vjerojatni razlog prebacivanja u momčad pod vodstvom Igora Cvitanovića.

gol expired Ovakve pobjede Modrima su postale čista rutina: Pokazatelj da je Dinamo izrastao u respektabilan europski klub divider

Podsjetimo, Sandro Kulenović Dinamovo je dijete. Vjerojatni Dinamov protivnik u 3. pretkolu Lige prvaka, varšavska Legia odvukla ga je u Poljsku sa 16 godina pa posudila juniorima Juventusa, a onda ga je Dinamo vratio prije dvije godine.

No nije se naigrao pa je posuđen Rijeci, gdje je odigrao vrlo dobru sezonu. Sada je doživio veliki korak unatrag jer nije htio otići stopama Ivana Šunjića, koji je također transferiran u Championship, gdje se prošle sezone s Birminghamom borio za ostanak u drugom razredu engleskog nogometa.

Golovi s prve utakmice Dinama u novoj sezoni HNL-a

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider