Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kulenović presudio

Dinamo pobijedio u prvoj utakmici u 2024. godini, igralo se triput po 30 minuta

Dinamo se seli u Rovinj gdje će obaviti glavni dio ovih zimskih priprema, a idućeg tjedna ponovno će mu suparnici biti slovenski klubovi.

Stefan Ristovski i Sandro Kulenović (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Nogometaši Dinama odigrali su prvu prijateljsku utakmicu tijekom zimskih priprema te su u Zagrebu s minimalnih 1:0 svladali Rogašku, trenutačno posljednju momčad slovenskog prvenstva.

Utakmica se igrala u tri dijela po 30 minuta, a jedini strijelac na dvoboju bio je Sandro Kulenović u 33. minuti. Nešto prije toga igrač Dinama Mišić je pogodio suparnički okvir vrata.

U svakoj od trećina trener Dinama Sergej Jakirović je isprobao različitu momčad, a u posljednjih 30 minuta Dinamo su mahom predstavljale mlade klupske nade. U tom periodu su gosti skoro izjednačili, ali su i oni pogodili okvir vrata.

Dinamo se seli u Rovinj gdje će obaviti glavni dio ovih zimskih priprema, a idućeg tjedna ponovno će mu suparnici biti slovenski klubovi. Prvo će aktualni hrvatski prvak 10. siječnja igrati protiv Triglava, dok će 13. siječnja odmjeriti snage protiv Celja. U pitanju je vodeća momčad slovenskog prvenstva koju vodi nekadašnji trener Dinama Damir Krznar.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider