Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kriva je Instagram objava

Modrić podržao kritike protiv Superlige: Što će reći Florentino Perez?

Luka Modrić lajkao je Instagram objavu David Beckama u kojoj kritizira Superligu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vlasnik Inter Miamija David Beckham izrazio je protivljenje prijedlogu pokretanja Superlige, koji je objavljen u nedjelju kasno navečer.

Bivši engleski reprezentativac igrao je za tri kluba koja su prvotno pristala sudjelovati u projektu, Manchester United, Real Madrid i AC Milan, ali je ozbiljno zabrinut za nogomet. Nije siguran da nogomet ide u dobrom smjeru. 

"Nogomet mora biti dostupan svima nama"

U svojoj objavi na Instagramu, Beckham je kratko napisao da je nogomet ništa bez navijača.

"Ja volim nogomet. To je moj život, odkad znam za sebe. Volio sam ga još kao dijete, a volim ga i sada kao navijač. Kao bivši igrač, a sada kao vlasnik znam da je nogomet ništa bez navijača", napisao je bivši nogometaš.

gol expired Raspad Superlige, Maldini šokirao otkrićem: "Direktor sam Milana, a nisam ništa znao" divider

"Nogomet mora biti dostupan svima. Mora biti pošten. Trebaju nam natjecanja koja se temelje na zaslugama. Ako ne zaštitimo te vrijednosti, igra koju volimo je u opasnosti...", emotivno je zaključio Beckham.

Igrači Real Madrida lajkali objavu 

Veliki broj sadašnjih i bivših nogometaša lajkao je objavu Beckhama na Instagramu, a među njima i četvorica igrača Real Madrida: Lucas Vazquez, Marcelo, Alvaro Odriozola i hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Što li će na to reći predsjednik predsjednik madridskog Reala Florentino Perez koji je bio jedan od ključnih zagovornika novoosnovane Superlige, biti će zanimljivo ispratiti u narednim danima. 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider