Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
donio dva trofeja

Hajduk produžio ugovor s jednim od najboljih igrača kluba

Dario Melnjak će tako iduće tri sezone provesti na Poljudu.

Jan Mlakar, Filip Krovinović i Dario Melnjak (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Hajduk ne prestaje oduševljavati navijače. Novim potezom Bijeli su izmamili osmijeh na lice svojim pripadnicima jer je Dario Melnjak produžio ugovor do 2026. godine.

Melnjak je u Hajduk došao bez velike najave, a brzoo je postao ljubimac navijača i donio je svojim golovima dva trofeja u Kupu.

Dario Melnjak će tako iduće tri sezone provesti na Poljudu.

''Dario je u klub stigao u rujnu 2021. godine te se vrlo brzo nametnuo i postao standardan član prve postave. Štoviše, postao je jedan od stožernih igrača koji je svojim nogometnim, ali i ljudskim kvalitetama dao veliki doprinos rastu naše momčadi.

Vatreni FIFA počinje s isplatama: Evo koliko ide hrvatskim klubovima za Svjetsko prvenstvo u Katru divider

Također, postigao je neke vrlo važne pogotke od kojih posebno vrijedi izdvojiti one u oba finala Kupa koja je Hajduk osvojio. Ušao je u posljednju godinu ugovora te potpisom novog želimo pokazati koliko je značajan za našu momčad. Igrač je koji dokazuje privrženost bijelom dresu kao i želju za ostvarivanjem većih ciljeva'', rekao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

''Lijep je osjećaj, želja kluba bila je i moja želja što znači da smo dobro radili zadnje dvije godine. Odgovornost je sada još veća, nastavljamo na dobrim temeljima i vjerujem da nas čeka još ljepša budućnost. Ljestvica je visoko podignuta, očekivanja su visoka za ovu sezonu, želja mi je da kao ekipa napredujemo zajedno, da imamo dobru kemiju, a u tom slučaju nema razloga da ne bude još bolje nego do sada'', istaknuo je Melnjak nakon potpisa novog ugovora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider