Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ovdje ću završiti karijeru"

Srna produljio sa Šahtarom pa progovorio o "propalom" transferu u Barcelonu

Darijo Srna produžio je ugovor s ukrajinskim Šahtarom na dodatnih godinu dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna 1. svibnja slavi svoj rođendan, a za 35. mu je ukrajinski klub Šahtar darovao novi ugovor. Bila je to svojevrsna čestitka rođendana hrvatskom nogometašu, koji je dio Šahtara još od 2003. godine.

"Jako sam sretan, jer u Šahtaru želim zaključiti svoju karijeru. Pregovori oko novog ugovora nisu postojali. Predsjednik kluba je rekao da mi želi ponuditi novi ugovor, a ja sam mu se samo zahvalio. Pristajem na sve uvjete. Nakon 14 godina ne smatram se dijelom kluba, već dijelom obitelji. Sjećate se priče oko Barcelone? Rekao sam da sam slijedio svoje srce i zaista sam tako mislio", rekao je Srna u razgovoru za klupsku stranicu.

Bivši igrač Hajduka produljio je ugovor s ukrajinskim klubom do ljeta 2018. godine. Želja mu je osvojiti novi naslov ukrajinskog prvaka i ponovno slušati himnu Lige prvaka na stadionu u Donjecku. Podsjetimo, Donbas Arena u Donjecku već nekoliko godina nije Šahatarov dom zbog ratne situacije koja vlada između Ukrajine i Rusije. Šahtar svoje domaće utakmice igra u Harkivu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider