Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"došao sam po naslove"

Dani Alves otkantao Pepa i Manchester City: Dvije godine u PSG-u!

Završena je tansfer trakavica oko Danija Alvesa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilski desni branič, 34-godišnji Dani Alves karijeru će nastaviti u francuskom doprvaku Paris SG-u s kojim je u srijedu potpisao dvogodišnji ugovor.

"Jako sam sretan što sam stigao u PSG. U posljednjih nekoliko godina vidio sam veliki napredak tog kluba koji je izrastao u jednog od najjačih u Europi. Bit će uzbudljivo biti dijelom ovog grandioznog projekta", izjavio je Alves.

Dani Alves je prošlu sezonu proveo u talijanskom prvaku Juventusu u kojega je stigao iz Barcelone kao slobodan igrač nakon što su u španjolskom velikanu prošloga ljeta procijenili kako je Brazilčeva karijera na zalasku.

Nakon što je ranije ovoga ljeta Dani Alves odlučio napustiti Juventus špekuliralo se kako će potpisati ugovor s Manchester Cityjem i ponovno igrati za trenera Josepa Guardiolu koji ga je uspješno vodio četiri godine u Barceloni, no do tog transfera nije došlo.

"Žao mi je ako su se Pep Guardiola i Manchester City uvrijedili. Ali ja sam došao u klub osvajati naslove prvaka", zaključio je Brazilac priču oko Cityja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider