Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zadovoljni trener Modrih

Krznar otkrio da je Petković u 40. minuti tražio zamjenu, ali i zašto je ostao u igri do kraja

Trener Dinama Damir Krznar prokomentirao je trijumf protiv bečkog Rapida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je u četvrtom kolu skupine H pobijedio bečki Rapid na Maksimiru s 3:1, a taj trijumf Modrih razvukao je treneru Damiru Krznaru osmijeh na licu.

"Čestitke igračima i na energiji i na sprovedenim zahtjevima. Nakon primljenog gola nastavili smo mirno i staloženo, držati se svog plana. Trebalo je to ovoj momčadi, kapa do poda svakom pojedincu", pričao je presretni Krznar za Arenu Sport.

Otkrio je trener Dinama i kako je bio plan da njegova momčad napada po svojoj lijevoj strani odnosno po desnoj strani obrane Rapida.

Taktički napadali desnu stranu Rapidove obrane

"Oni su naslonjeni na jednog krilnog igrača na desnoj strani pa smo mi tu više pokušavali. Imali smo sreće da smo prošli dva puta i na kraju krajeva postigli dva zgoditka na taj način. Nismo im dali posjed niti neke velike šanse i zasluženo smo slavili na kraju."

gol expired Preporođeni Andrić: "Nije mi bitan gol. Opet je lijepa atmosfera u svlačionici" divider

Nakon što su Austrijanci u ranoj fazi utakmice poveli, vrlo brzo su golovima Petkovića i Andrića Zagrepčani preokrenuli.

"Komnen Andrić je puno patio do trenutka dokad je dobio šansu, on zaslužuje sve ovo. Bruno Petković je tražio zamjenu u 40. minuti, ali je ipak uspio izdržati do kraja utakmice. Sam je rekao 'mogu, izdržat ću' i hvala mu na tome", rekao je Krznar.

"Imamo snage i kvalitete za pobijediti Genk"

Za tri tjedna, 25. studenog na Maksimir stiže belgijski Genk koji je ovog četvrtka odigrao 2:2 s West Hamom.

"Ovim neriješenim rezultatom Genka i West Hama mi znamo da moramo ići na pobjedu protiv Genka i to je nama zapravo olakšalo. Dinamo nikad nije igrao na bod, imamo mi snage i kvalitete za pobijediti Genk", uvjeren je Krznar koji se na koncu zahvalio Bad Blue Boysima:

gol expired Bad Blue Boysi proslavili rođendan, evo što je pisalo na slavljeničkoj koreografiji divider

"Hvala publici, prekrasna atmosfera na Maksimiru, osjećamo tu podršku i pozitivnu energiju, ta pozitiva je konačno urodila plodom. Čestitamo rođendan Bad Blue Boysima i našem predsjedniku Mirku Barišiću."

Dokle može Dinamo u Europi ove sezone?

Ukupno glasova:

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider