Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo mu je 16. gol

VIDEO Očarao je Amerikance: Vukovarac zabio u 95. minuti za prolaz u play-off pa nadmašio Higuaina i Chicharita

Damir Kreilach je zabio 16. pogodak za pobjedu Salt Lake Citya i prolaz u play-off MLS lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometaš Damir Kreilach zabio je pogodak u 95. minuti susreta i tako odveo svoj Salt Lake City u doigravanje američke MLS lige.

Bio je to njegov 16. pogodak u 33 odigrana susreta, a tome je prirodao i osam asistencija što znači da ima treći najbolji zbroj golova i asistencija u ligi.

Ostavio je tako iza sebe sjajne igrače kao što su Gonzalo Higuan i Javier Hernandez Chicharito koji su godinama igrali u najvećim europskim klubovima.

U posljednjem susretu regularnog dijela prvenstva, Salt Lake Cityju je trebala pobjeda na gostovanju kod Sporting Kansas Cityja kako bi sa posljednjeg, sedmog mjesta osigurali plasman u play-off.

gol expired Dalić objasnio zašto je opet pozvan Petković i gdje će igrati te jednu veliku promjenu za Hrvatsku na Malti divider

Do velike pobjede stigli su u posljednjoj minuti sudačke nadoknade nakon jednog ubačaja s desne strane, pokušao je Justin Meram efektno zabiti škaricama, ali lopta je stigla do Kreilacha koji to posprema u domaću mrežu za opće oduševljenje.

U play-offu zapadne konferencije MLS lige Salt Lake City će igrati protiv Seattle Soundersa, a prva je utakmica na rasporedu 20. studenog, dok se druga utakmica igra tri dana kasnije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider