Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VAŽNO JE IMATI LEWU

Čudesan preokret Barcelone: Deset minuta prije kraja bili su dva pogotka u minusu

Nogometaši Barcelone upisali su vrijedna tri boda, i to u susretu protiv Celte gdje su bili dva pogotka u minusu.

Joao Cancelo nakon pobjedničkog pogotka (Foto: Afp)

Barcelona je na svom terenu pobijedila Celtu rezultatom 3:2, u šestom kolu La Lige, u susretu gdje je Celta vodila 0:2 sve do ulaska u posljednjih deset minuta.

Gosti ne samo da su vodili nego su do završnice tu prednost imali potpuno zasluženo, budući da Barcelona nije uspijevala razviti svoju igru. Rafa Benitez sjajno je postavio svoje redove s ciljem zatvaranja domaćina, uz odlične opcije otvaranja vlastitog napada.

Barcelonu probudio tek drugi pogodak gostiju

Tako su do vostva došli u 19. minuti, kad je pogodio Jorgen Strand. Kako je vrijeme prolazilo tako je Barcelona bila sve nervoznija i više se otvarala što je stvorilo prostor za novu priliku i novi pogodak. Za 0:2 pogodio je Anastasios Douvikas u 76. minuti.

No, kao da je upravo takav dodatni šok trebao Kataloncima da se probude.

Robert Lewandowski pogodio je u 81. minuti nakon čudesne asistencije Joaa Felixa, da bi Poljak spremio i asistenciju Cancela, četiri minuta kasnije.

Pogodak za pobjedu postigao je sam Joao Cancelo u 89. minuti. Portugalski desni bočni utrčao je na peterac, gdje je sjajnu duboku loptu poslao Gavi.

Barcelona je tako na vrhu ljestvice La Lige preskočila trenutno najugodnije iznenađenje prvenstva, momčad iz svog predgrađa, Gironu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider