Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
to se zove timski duh

Cristiano Ronaldo osam godina nije napravio ovako nešto: Real razbio Alaves na krilima BBC-a

Cristiano Ronaldo povukao je dva sebi vrlo nekarakteristična poteza na utakmici Reala i Alavesa.

Cristiano Ronaldo slavi pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ovo nisu istine! Šalimo se, naravno, ali kako drugačije objasniti potez Cristiana Ronalda o kojem smo toliko puta već pisali i gledali ga kako sam slavi pogotke koje mu drugi igrači namjeste ili ne slavi sa suigračima tuđe golove?

REAL MADRID - ALAVES 4:0

Portugalski nogometaš, jedan od najboljih svih vremena, napravio je dvije vrlo lijepe geste na susretu Real Madrida i Alavesa, koji je Kraljevski klub dobio rezultatom 4:0.

Nakon što mu je Karim Benzema namjestio prvi pogodak Cristiano Ronaldo je upro prstom prema njemu i pozvao navijače da njemu zaplješču. Naime, Francuz je petom proigrao Ronalda koji je potom zabio pogodak.

Oni koji pomnije prate Real Madrid znaju da Benzema nije jedan od omiljenijih igrača među navijačima i da mnogi zagovaraju njegovu prodaju.

CRISTIANO DAO JEDANAESTERAC BENZEMI

Druga gesta Cristiana Ronalda dogodila se u samoj završnici kada je Gareth Bale pao u šesnaestercu i izborio kazneni udarac. Kad je Portugalac u igri nitko nema pravo uzeti loptu i izvesti udarac s bijele točke. Cristiano je uzeo loptu i dao je Benzemi da i ovaj zabije, nakon što je dva puta asistirao (njemu i Baleu).

Ronaldo je posljednji put nekome prepustio izvođenje jedanaesterca još 2010. godine! U studenom 2010. godine jedanaesterac protiv Athletica je izveo Sergio Ramos.

CRISTIANO RONALDO SLAVI POGODAK S BENZEMOM

To se dogodilo u situaciji kada je Cristiano Ronaldo već imao dva pogotka na svom kontu i samo ga je taj jedan gol dijelio od novog hat-tricka, a svi znamo koliko su takve stvari važne portugalskom nogometašu.

Svaka mu čast za pokazani timski rad u današnjoj utakmici. Puno ga je ljepše vidjeti takvog, nego kada glumi uvrijeđenu zvijezdu kada ne zabije pogodak ili mu se ne doda lopta u prilici za pogodak.

Nogometaši Reala nastavili su tako s nizom pobjeda, te su sada na brojci četiri nakon što su sa 4:0  slavili protiv Alavesa.

Real se, i bez našeg Luke Modrića, lako obračunao sa slabašnim Alavesom pogocima Cristiana Ronalda (44, 61), Garetha Balea (48) i Karima Benzeme (89pen). Mateo Kovačić je igrao do 73. minute u četvrtoj uzastopnoj pobjedi "Kraljevskog kluba" koji se učvrstio na trećoj poziciji.

Prvi je to puta da su sva trojica napadača zabila u istoj utakmici nakon skoro dvije godine! Posljednji se put to dogodilo u travnju 2016. godine u utakmici protiv Getafea.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider