Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije se proslavio

Cristiano Ronaldo se napokon oglasio nakon povijesne sramote i neviđenog debakla

Manchester United pregažen je pred svojim navijačima od Liverpoola s čak 5:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju je odigran jedan od najluđih derbija u povijesti dvoboja između dva najveća engleska kluba. Liverpool je s čak 5:0 na Old Traffordu pregazio najvećeg rivala, koji s ovim rezultatom nije izgubio na domaćem terenu još od 50-ih godina, kada ih je na taj način ponizio gradski rival Manchester City.

Redsi su potpuno nadigrali Crvene vragove već u prvih 45 minuta, u kojima su zabili čak četiri pogotka. Pritom je živce izgubio Cristiano Ronaldo, koji je u jednom trenutku udario Curtisa Jonesa, zbog čega su mnogi mislili kako je trebao biti isključen.

Portugalac se uklopio u sivilo momčadi Olea Gunnara Solskjaera, ne znamo je li opet održao kakav motivacijski govor na pauzi, kao protiv Atalante u Ligi prvaka.

Ronaldo se kasno sinoć obratio navijačima na Instagramu, no sumnjamo da će ih to umiriti nakon povijesne blamaže.

''Nekad ishod nije onaj za koji smo se borili. Nekad rezultat nije onaj koji želimo. Ovo ide nama na dušu, samo nama jer nitko drugi nije kriv. Naši su navijači još jednom bili sjajni u svojoj potpori. Oni zaslužuju bolje od ovog, puno bolje, a na nama je da im to pružimo. Vrijeme je.''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider