Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
debakl

Ronaldova noć za plakanje: Dobio u glavu od suigrača, a onda izašao podatak koji je sve začudio

Cristiano Ronaldo ispao je iz Lige prvaka s Manchester Unitedom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se kako je era Cristiana Ronalda i Lionela Messija polako iza nas. Nijednoga nećemo gledati u četvrtfinalu Lige prvaka nakon što je prvo Argentinac ispao s PSG-om od Reala, a potom i Manchester United od još jednog kluba iz Madrida, Atletica.

Messi je protiv Reala izgledao nemoćno, baš kao i Cristiano Ronaldo sinoć protiv Atletica. Trčao je za slovenskim sucem, žalio se, gestikulirao. Nije to bila njegova noć iako je nekoliko dana ranije s tri pogotka briljirao protiv Tottenhama pred očima najvećeg NFL igrača svih vremena, Toma Bradyja.

gol expired Cristiano poludio na slovenskog suca, ganjao ga po terenu s uzdignutim rukama pa sprdao poslije gola Atletica divider

No inspiracija je očito bila kratkog vijeka. Nakon utakmice kojom je eliminiran iz Lige prvaka Ronaldo je postao predmet sprdnje navijača najvećih Unitedovih rivala, a pravi je hit postala snimka detalja uoči jednog ubačaja iz kuta kada omraženi Harry Maguire glavom udara Portugalca u lice (VIDEO).

Ronaldu se ovo dogodilo samo tri puta u karijeri

Bio je odraz svega lošeg što se dogodilo u porazu od Atletica. Koliko je Cristiano bio nemoćan, govori nam i statistički podatak koji je ipak mnoge začudio. Ronaldo u cijeloj utakmici nije uputio niti jedan udarac prema golu, od 11 Unitedovih.

Samo tri puta se to dogodilo u njegovoj karijeri u utakmicama omiljenog mu natjecanja. Prvi put to se dogodilo 2003. na utakmici Man Uniteda i grčkog Panathinaikosa, a drugi put u dresu Reala protiv Barcelone u legendarnom okršaju 2011. godine.

Vjerovao je da njegov klub može osvojiti Ligu prvaka. Sad mu ostaje grčevita borba u Premier ligi za mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone. Unitedu neće biti lako, ali barem ispred sebe sada ima realan cilj.

gol expired Navijači Atletico Madrida provocirali Ronalda na njegovom stadionu: Pogledajte što su mu vikali divider

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider