Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
platili ga za posao

Čovjek koji je spojio Ronalda i Irinu iznio sramotne optužbe: ''To je bio paravan, on je volio dečke''

Nevjerojatan intervju dao je Ukrajinac koji je poznat po spajanju mladih žena sa zvijezdama.

Pjotr Listerman dao je veliki intervju za ukrajinski Gordonua.com, u kojem je iznio šokantne i rekli bismo sramotne optužbe na račun Cristiana Ronalda. Čovjek nije nepoznat u svijetu bogatih i slavnih, pa su njegove riječi glasno odjeknule, a on ih je izgovorio znajući kako bi ga slavni nogometaš mogao tužiti.

Listerman je osoba koja iz Rusije i Ukrajine dovodi djevojke u svijet slavnih. Klasični makro koji radi dosta i s ruskim oligarsima. On je, na primjer, spojio devedesetih Martinu Navratilovu s bivšom ruskom misicom Julijom Lemigovom, ali i Irinu Shayk s Cristianom Ronaldom 2010. godine.

Sada tvrdi kako je ta veza bila paravan koji je koristio i Ruskinji i Portugalcu.

''Da, ja sam odradio taj posao. On je trebao paravan, a ona popularnost. On je volio dečke, ali nije htio razočarati navijače.''

gol expired Tragedija u Italiji: Poginuo bivši junior Milana nakon sudara s divljim svinjama divider

Tvrdi kako je moguće da su se kasnije zaista i zaljubili.

''Moguće je da su imali nešto, ali slučajno. Odigrali su uloge, ja sam uredno isplaćen.''

Ne sumnjamo kako će Ronaldo tužiti Listermana za izrečeno te kako će se njegovi hejteri hraniti ovim pričama kao i onda kada su nastale fotografije s odmora u Maroku kada je posjetio svog prijatelja, poznatog borca Badra Harija 2016. godine.

Ronaldo je nedavno bio optužen za silovanje u SAD-u, trenutačno uživa u mirnom obiteljskom životu s Georginom Rodriguez, a ukupno ima četvero djece.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider