Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Unitedu propada plan

Chelseajeva osveta zbog "krađe stoljeća": Velika Mourinhova želja ide u Inter?

Transfer Romelua Lukakua poremetio je odnose između Manchester Uniteda i Chelseaja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United izveo je možda i najveću otimačinu prijelaznog roka kada su Chelseaju ispred nosa ukrali Romelua Lukakua, bivšeg napadača Evertona koji se dugo spominjao kao nasljednik Diega Coste i glavno pojačanje Antonija Contea.

Unitedova krađa osudila je na propast transfer koji se smatrao vrlo izglednim. Jose Mourinho je kao jedan od ciljeva ljetnog prijelaznog roka zacrtao i dovođenje novog zadnjeg veznog, a njegov glavni kandidat bio je Nemanja Matić.

Međutim, nakon transfera Lukakua odnosi između klubova su zahladili i čini se da od transfera Matića neće biti ništa. Situaciju se nada iskoristiti Inter, koji je, prema pisanju talijanskog Corriere dello Sporta, postao glavni kandidat za dovođenje Matića.

Matić nije u planovima Contea za sljedeću sezonu, a na njegovo mjesto planira dovesti Tiemouea Bakayoka iz Monaca. Inter je navodno već počeo pregovore za Matića, a njihov sportski direktor Walter Sabatini nada da će posao biti finaliziran. Chelsea je izvjesio cijenu od 40 milijuna eura.

Nakon što je početak prijelaznog roka obilježila trakavica s Ivanom Perišićem i financijskom fair-playom, Inter se napokon pokrenuo i počeo dovoditi pojačanja. Stigli su slovački stoper Milan Škriniar i španjolski veznjak Borja Valero, a na meti Nerazzura je i Radja Nainggolan iz Rome.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider