Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mourinho navodno odobrio

Chelsea šalje ponudu od 30 milijuna funti za argentinskog napadača?

Engleski 'The Sun' donosi vijest kako je Chelsea spreman poslati ponudu Napoliju od 30 milijuna funti za bivšeg napadača Reala Gonzala Higuaina...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'The Sun' piše kako je Jose Mourinho dao zeleno svjetlo za dovođenje argentinskog napadača, koji je prošle sezone zabio 19 golova u Serie A. Poznato je da se Chelsea želi dodatno pojačati prema naprijed nakon što je klub napustio Didier Drogba.

Higuain bi time postao konkurencija dosad prošle sezone nezamjenjivom Diegu Costi, koji će sigurno biti prva Portugalčeva opcija. Međutim, engleski prvak treba širinu u napadu i nije nemoguće da Mourinho traži napadača koji bi dijelio minutažu s Costom, s obzirom da ima ambicije na nekoliko frontova.

Proteklih godina Higuain je bio često povezivan s Arsenalom, velikim Chelseajevim rivalom i momčadi koja za sljedeću sezonu najavljuje lov na naslov.

Chelsea je također bio povezivan s kolumbijskim napadačem Radamelom Falcaaom, koji je spominjan u kontekstu posudbe, a koji se nije uspio snaći u Manchester Unitedu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider