Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
on tvrdi: 'sve je ok'

Chelsea pred raspadom: Igrači gađaju Mourinha, smiju mu se i odbijaju naredbe

Problemima u Chelseaju ove sezone nikako da dođe kraj...

Chelsea je prošle sezone odličnom momčadskom igrom osvojio naslov engleskog prvaka. No ove sezone od te iste momčadi nema ni m. Da Chelsea puca po šavovima svojim je postupcima pokazaoDiego Costa uoči, za vrijeme i nakon utakmice.

VIDEO Urnebesno: Fabregas 'igrao za Tottenham'

Kada je saznao da neće krenuti od prve minute na gostovanju kod Tottenhama odbio se zagrijavati s ostatkom momčadi prije utakmice. Kada je Mourinho u drugoj minuti sudačke nadoknade povukao posljednju zamjenu, odnosno kada je bilo jasno da neće uvoditi brazilskog Španjolca u igru, Costa je pri povratku na tribinu gađao Mourinha markerom. Nakon utakmice svi su išli na zajednički ručak, dok je Costa uzeo obrok za van i jeo sam u autobusu.

John Obi Mikel, koji je bio udaljen svega metar, odmah je prasnuo u smijeh znajući što je ovaj napravio, dok Mourinho slijepo vjeruje, ili želi da mu mi vjerujemo, da to nema nikakve veze s napadom na njega.

"Da me želio povrijediti ne bi to napravio s markerom. Mi imamo dobar odnos. Nema nikakvih problema".

Svađu Mourinha i Coste mogli smo vidjeti i na utakmici Lige prvaka sredinom prošlog tjedna. Mourinho je na poluvremenu imao žustru raspravu s Costom za kojeg je smatrao da se ne kreće prema njegovim zamislima. Kasnije je tvrdio da je 'nekoliko poljubaca i zagrljaja sve riješilo', no nekako mu ponovno ne vjerujemo s obzirom da je Španjolac već iduću utakmicu završio na klupi. Portugalski menadžer ima odgovor i za to.

Costi odzvonilo: Mourinho dvoji između iskusnih aseva

"Diego je privilegiran jer je posljednji od ključnih igrača koji je završio na klupi. Kapetan Branislav Ivanović, dokapetan Gary Cahill, Cesc Fabregas, Eden Hazard, najbolji igrač prošle sezone, Pedro, Oscar, svi su oni već bili na klupi ove sezone. Diega sam držao sve utakmice dosada".

"Ne očekujem da imam igrača koji će skakati od sreće i biti nasmijan kada sazna da neće igrati. Osim ako niste neki klinac i imate priliku sjediti na našoj klupi. Vrhunski igrači ne trebaju biti zadovoljni i normalno je da nisu sretni kada ne igraju", zaključio je Mourinho.

Costa je ove sezone postigao svega tri pogotka u 14 utakmica koliko je Chelsea odigrao u Premierligi. Njegova forma nije ni blizu one iz Atletico Madrida kada su suparničke obrane bile na najgorim mukama da ga zaustave. Chelsea je pak tek 14. sastav Premierlige s 14 bodova zaostatak za vodećim dvojcem Cityja - Manchesterom i Leicesterom.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider