Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Posljednja utakmica u Zagrebu

Cibonu večeras ponovno očekuje užarena atmosfera: Dinamo na korak od povijesne titule

U Ciboni se večeras igra četvrta utakmica između Futsal Dinama i Olmissuma. Dinamo vodi u seriji 2:1 i ako danas bude slavio, prvi će put postati prvak Hrvatske.

Slavlje Futsal Dinama (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Futsal Dinamo u svojem kratkom postojanju od 11 godina već je sada na korak od velikog uspjeha – osvajanja titule prvaka Hrvatske. Zagrepčani se nalaze u seriji od dvije uzastopne pobjede te im nedostaje još samo jedna kako bi bili i ukupni pobjednici.

Na putu im stoji Olmissum, momčad koja se u posljednjih osam godina dva puta okrunila naslovom prvaka. Oni su zasad upisali jednu pobjedu, i to na samom otvaranju razigravanja.

Sukob zaštitara i navijača VIDEO Procurila nova snimka s Poljuda: Zaštitar podijelio nekoliko udaraca pa bježao od navijača divider

Posljednja utakmica u Draženovu domu igra se večeras u 20:15, karte su rasprodane kao i za prošlu utakmicu, stoga možemo očekivati vatrenu atmosferu koju će napraviti četiri tisuće navijača.

U prethodnoj utakmici Futsal Dinamo suvereno je slavio rezultatom 6:2, a može li Olmissum ovoga puta pokazati više i uvesti seriju u potpunu dramu te ključnu utakmicu preseliti na svoj teren, vidjet ćemo danas navečer.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider